יום רביעי, 13 במרץ 2013

אין כמו רומא

שלום שלום!

פוסט איטליה...
היה טיול מדהים.
אבא ואמא עשו לי הפתעה, והגענו למלון חמישה כוכבים.
הסתכלתי מסביב בפה פעור. כמובן שהאנשים שנכחו במקום רגילים לדברים מסוג זה, ולא מצמצו לרגע.

ולגבי השאלה הנפוצה- "מה אכלת?!?!?"
התשובה- הכל. יש מבחר לא מצומצם בכלל של אוכל לטבעונים. 
החל בפסטה משובחת עם רטבים מצויינים, פיצות למיניהן, וכלה במרקים מכל מיני סוגים.
הגלידה הכי טובה שאכלתי מעודי- היתה סורבה שוקולד, וזה כשבעברי אכלתי גם גלידות חלביות.
מעולם לא נהנתי כל כך מאוכל!!

יש לציין- מתברר כי אני נווטת בחסד.
עם מפה וזוג רגליים, הסתדרנו מצויין ואף טוב מזה.

-אגב, הטיול היה רק אמא ואני. דבר שווה בפני עצמו

הפוסט הנ"ל יהיה פוסט תמונות, פשוט כי יש הרבה

מקווה שתהנו(:


כי אני תמיד עושה את זה...




מזג האוויר בימים הראשונים היה סגרירי


במלון.
המלון המהודר ביותר שהייתי בו מעודי.
אשכרה פתחו לי את הדלת של המונית כל פעם שהגעתי.

והספא...אחחחח הספא

במסעדה שווה אששש. הפסטה האיטלקית הראשונה שלי.

סורבה מנדרינות. לעעעעוווף.





 בקולוסאום. ירד גשם זלעפות.
 שער טיטוס. כמה יהודי מצדי?!
 מרק השעועית הטוב ביותר שאכלתי.







 פסטה נוספת..הרוטב היה מדהים.
הם כל כך שמחים לעזור, ומתחשבים בכל בעיה קולינרית.
 (במדרגות הספרדיות)

 בחנות הגלידות הטובה באיטליה, או לפחות ברומא (הגענו אליה דרך המלצות, לא סתם)

 הגלידה הטובה ביותר שאכלתי. ever.

 במזרקת טרווי.
אם רוצים לחזור לרומא צריך לזרוק מטבע למזרקה ולהביע משאלה.
כמובן, וללא ספק, שעשיתי זאת.

 מדריכי תיירים. אם תתבוננו טוב תראו אחד בשפה מוכרת...


 בשוק. אחחח איזה שווקים יש להם...


יש לי עוד אין סוף סיפורים.
החזרה לארץ היתה מאתגרת.
כרגע סוגרים פרוייקטים בעיצוב ואמנות (נבחנתי היום בעל פה על הביוחקר שלי..היה נחמד)
אז קצת לחץ...
מבטיחה להעלות תמונות אחרי התערוכה.

אבל לסיכום- מצבי טוב ואני שמחה מתמיד.

בפוסט הבא- נחזור לאוכל(:

מוזמנים להפיץ את הבלוג בפייסבוק, בווטסאפ, בדיבור.
אשמח מאוד!

ולכל התייעצות לגבי איך מסתדרים טבעונים\צמחוניים ברומא- אשמח לענות בתגובות או במייל.