יום ראשון, 9 בפברואר 2014

יום אהבה שמח

שלום שלום!
יום האהבה מתקרב בצעדי ענק!

כאן כדי לחלוק אתכם,
ארוחה על טהרת הקינוחים.



מנה ראשונה היתה שוקו חם מחלב אגוזי לוז, כי הבחור מאוד אוהב אגוזי לוז. אין לי תמונה ספציפית של השוקו, זה בתמונות הכלליות(:


ה"מנה העיקרית" היתה טריו של ג'לי, פודינג וקצפת.


התחלתי עם להכין את הג'לי לפי ההוראות.
נתתי לו להתקשות.

 בינתיים הכנתי את הפודינג.
מסתבר שבשביל שפודינג יהיה באמת "פודינגי", זאת אומרת- יחסית מוצק, צריך חלב אמיתי.
את זה גיליתי אחרי מעשה.
אז הכנתי את הפודינג עם חלב אגוזי לוז.
ואחרי שהבנתי שהוא לא מתקשה, עשיתי מעשה, שלימים יזכר כמעשה ששינה את פני ההיסטוריה-
מזגתי את הפודינג מעל הג'לי, והקפאתי!
זה יצא מטריף.

אחרי שקפא, הוספתי את הקצפת מלמעלה.


ל"מנה אחרונה" הכנתי שני דברים, שזכו להתפעלות והתלהבות-
תותים מצופים ואוראו על מקל, מצופה.



את התותים ציפיתי עם שוקולד צ'יפס מומס, גם שחור וגם לבן.


כשגיליתי שאוראו (רגיל, לא המצופה) הוא טבעוני, חיי השתנו!

את האוראו ציפיתי גם כן בשוקולד צ'יפס, והוספתי מקל כדי לעשות את זה מגניב עוד יותר.
קצת סוכריות אדומות השלימו את המראה הוולנטיני.



ערכתי את השולחן עם המון נרות והמון אהבה.




כמו שאפשר לראות, הכל נגמר.




יום אהבה שמח!

לעוד רעיונות פנו אלי בתגובות(:

אין תגובות: