יום שבת, 9 במאי 2015

לחמניות שוקולד טבעוניות משלושה מרכיבים! -גם ללא גלוטן!

שלום שלום!
הפעם משתפת לחמניות שוקולד של אחותי הילה.
לחמניות עם שלושה מרכיבים (ואבקת אפייה), אין קלות מהן!
הן יוצאות אפילו טעימות יותר ביום שלמחרת (בהנחה שהן יישארו עד אז!)








 מצרכים:
1 כוס קמח (אני משתמשת בכוסמין לבן או בקמח חומוס, תלוי במצברוח)
1 מעדן סויה (הפעם הכנתי אותן עם מעדן שוקולד, בגלל זה הן חומות, אבל בעקרון אני מכינה עם וניל)
או
4\3 כוס רסק תפוחים + 2 כפות סוכר
1 כפית אבקת אפייה

בשני המקרים נוסיף-
2\1 כוס שוקולד צ'יפס (או כמה שמתחשק)




נערבב את כל החומרים.
על תבנית עם נייר אפייה נגלגל כדורים קטנים (עם ידיים רטובות, כדי שלא יידבק)
נכניס לתנור ב180 מעלות לבערך עשר דקות (עד שקיסם שנכנס יוצא נקי)

הן פשוט כייפיות.
ארוחת בוקר מצויינת או חטיף נחמד למסיבה!




אין תגובות: